Recent Posts

Contributors

Instructional planning , strategies, learning environment pedagogy

پیر, مئی 14, 2018

11. The selection of instructional materials for use in classroom should be base on ?

A. The objectives of the course
B. The needs of students
C. The characterstics of the medium
D. All above

12. An outline of the topics of a subject to be covered in specific time is called?

A. Curriculum
B. Course
C. Program
D. Syllabus

13. Effectiveness of curriculum is determined by?

A. Objectives
B. Desighn
C. Method
D. Evalution

14. The new paradigm of instructional methods puts stress on ?

A. Single sense stimulation
B. Multi sensory stimulation
C. Single media
D. Single path progression

15. Teaching and instruction influence through activities and experiences?

A. Learning
B. Result
C. Acheivement
D. Educatiom

16. Which is not the focal point of tringular process of teaching?

A. Teaching method
B. Teacher
C. Pupil
D. Contents

17. Solo stands for?

A. System of the observed learning outcome
B. Structure of observed learning output
C. Structure of observed learning outcome
D. System of the observed learning output

18. Solo taxanomy consists of levels?

A. 2
B. 3
C. 4
D. 5

19. With reference to solo taxanomy one aspect of a task is understood in?

A. Uni structural level
B. Multi structiral level
C. Rational level
D. Extended abstract level

20. Two or more aspects are understood in?
A. Uni structural level
B. Multi structiral level
C. Rational level
D. Extended abstract level

Answers
11. D
12. D
13. D
14. B
15. A
16. A
17. C
18. C
19. A
20. B

کوئی تبصرے نہیں:

ایک تبصرہ شائع کریں